Kære alle PI medlemmer

Håber alle er ved godt mod på trods af nedlukningen af Danmark, de høje smittetal, det dårlige vejr og det allerværste INGEN træning eller kampe.

Mens fodbolden i PI står stille, så vil jeg på vegne af PI gerne sige en stor tak til vores 2 nye sponsorer, som i sommers sagde ”ja tak” til at støtte PI’s fodboldafdeling.

Den første sponsor tror jeg de fleste kender – specielt fra nattelivet når man er ude og afprøve danseskoene. ”The old Irish Pub” har sagt ja til et 1-årigt samarbejde med PI. De trofaste og hardcore PI fans som før nedlukningen har stået på sidelinjen, har nok allerede bemærket at vores dygtige KS-Kvinder og oldboyshold har fået et smukt ”irsk” logo bag på shortsene.  I aftalen med Old Irish har vi lovet at afvikle arrangementer på en af deres mange pubs med fordelagtige tilbud – så glæd jer til det nye år når vi forhåbentlig er tilbage på festsporet!

Den anden sponsor som fortjener en stor tak er ”LuksusskiHytter.dk”. Her er det faktisk Snalle fra kvindeholdet der har opfordret sine forældre til at sponsorer PI fodbold. Stor tak til hende! Det meget i øjenfaldene logo kan findes på maven af KS damerne. Snalles forædre (Mona og Henrik) har en luksuslejlighed på toppen af Tryselfjeldet på solsiden, hvor der er en storslået udsigt ned over dalen. Ski in and out og kun 50 meter til liften. Der er plads til 10 personer i lejligheden, som er veludstyret med sauna, 3 altaner og indendørs parkering. Så næste gang i skal på skiferie så book jeres hytte på lukushytter.dk.

Der skal også lyde en stor tak til Kasper Vorstrup fra herreafdelingen og hans arbejdsplads ”Science in Sport” (SIS) som har været så elskværdig at sponsorere 2 pakker protein- og energibarer til klubben. Barerne er billigt til salg i saunaen, og kan købes så længe lager haves.

Kort fortalt er SIS verdensførende indenfor sports nutrition. Science in Sport benytter videnskaben til at levere produkter i verdensklasse. Vi håber i PI at kunne lave en fast aftale med SIS, så alle spillere i PI forsat kan købe nogle af de mange produkter ifm. træning eller kampe næste år.

Afslutningsvis vil jeg opfordre alle medlemmer til gå ud at finde sponsorer til vores alles klub. Pengene fra vores sponsorer er med til at vi kan indkøbe remedier, spillertøj, træningstøj, give tilskud til sociale arrangementer og bevare det lave kontingent vi alle betaler.

Sponsorpakken kan skræddersyges præcis som vores sponsor ønsker det, så tag endelig fat i et medlem fra PI bestyrelsen hvis i vil høre mere.