Æresbevisninger

Fodboldafdelingen har en lang tradition med pokaler og æresbevisninger, som traditionen tro bliver uddelt én gang om året ved den årlige afslutningsfest. Der er forskellige pokaler til at hædre forskellige indsatser. Alle pokaler, med en enkelt undtagelse, er vandrepokaler, som siden deres indstiftelse har været evigt vandrende. Sammen med alle pokaler tildeles vinderen en vingave og et gavekort.

Herunder er de forskellige ærebevisninger kort beskrevet

Samlet liste over æresbevisningerne finder du her

 

Tørsleff pokalen

Pokalen er afdelingens fornemmeste æresbevisning, og uddeles til den 1. holdsspiller, som samtidig med, at han har spillet mindst 2/3 af kampene, også har betydet mest for holdet både på og udenfor banen.

 

Fidusfadet

Fadet uddeles til den spiller eller den leder, som i løbet af året har fundet fidusen og/eller vist stor fremgang. Samtidig må vedkommende gerne have været nogle år i afdelingen. Fidusfadet er indstiftet i 1945 og har siden været evigt vandrende.

 

Topscorerpokalen

Pokalen gives til den spiller, der i løbet af sæsonen har scoret flest mål i turnerings- og pokalkampe. Topscorerpokalen blev første gang uddelt i 1945 og har siden været evigt vandrende.

Ny vandrepokal erstattede i 2007 den gamle og overtog vandringen.

Denne nye vandrepokal blev skænket af klubbens hovedsponsor ”HOME” v/Bjerregård og co.

 

Fodboldspilleren

Pokalen uddeles til en person som ikke må have modtaget andre æresbevisninger samme år, men som alligevel har ydet en beundringsværdig indsats.

Pokalen blev første gang uddelt i 1982 og er IKKE en vandrepokal, men gives til evigt ejendom.

Indtil 2013 gjalt pokalen kun 1. holds spillere, men i 2014 blev der indført endnu en “Fodboldspiller”, således at der nu er tale om 2 pokaler og én person fra hvert hold fremover kan tildeles pokalen.

 

De Gyldne Støvler

De Gyldne Støvler er en æresbevisning som der kun er ganske få registreringer på og som ikke uddeles mere.

Flere for klubben betydningsfulde spillere har fået tildelt denne æresbevisninig.

 

Årets Damespiller

Damefadet gives til den damespiller, der i løbet af sæsonen har gået forrest, når der skulle ydes både på og udenfor banen. Fadet blev første gang uddelt i 1999 og har siden været evigt vandrende.

 

Indefadet

Indefadet tildeles det hold der vinder seniorrækken ved det årlige indefodboldstævne i Valbyhallen.

Fadet blev første gang uddelt i 1967 og har siden været evigt vandrende.