PI Fodbolds førstehold på herresiden har fået ny cheftræner. Joachim Gram overtager trænertjansen. Joachim er en ung træner med en masse gåpåmod, som kommer fra et trænerjob i B1960. I ægte PI-stil vægter Joachim god fodbold og et godt fællesskab højt, og han glæder sig til at komme i gang, når det igen bliver muligt at spille fodbold. I hans tidligere klubber har han været spillende træner, men i PI vil han udelukkende være at finde på sidelinjen.

’Til daglig arbejder jeg som psykolog, og er gift med min kone Katrine. Vi har en datter på halvandet år, og er bosiddende i Vanløse. Jeg er 28 år, og er født og opvokset på Bornholm. Jeg har 7-8 års trænererfaring, hvor jeg har været spillende træner på et hold i FA 2000 og i B1960. Her har vi pløjet os op igennem rækkerne, og jeg er således vant til at vinde fodboldkampe. Jeg anser det som min vigtigste opgave i PI, at få skabt en vinderkultur og at vinde flere kampe end vi taber. Som træner er jeg særligt optaget af dynamikken i truppen og den kultur, som man sammen skaber. Min erfaring siger mig, at det er altafgørende for at kunne skabe resultater på banen’.

Joachim skal sammen med sit trænerteam, som består af assistenttræner Jonas Berg og holdleder Simon Persson, stå i spidsen af holdet, når turneringsbolden igen ruller på Valbys baner.  Det bliver med fokus på god fodbold, mens Joachim også har fokus på andre områder end bare det fysiske. Joachim arbejder som sagt som psykolog, og har derfor naturligt også fokus på mere end bare selve spillet.

’I forbindelse med min psykologiuddannelse har jeg været tilknyttet som sportspsykolog i talentafdelingen i FCK, og er derfor ’skolet’ til at kigge på mere end blot det fysiske, tekniske og taktiske hos en spiller eller et hold. Jeg elsker dog de taktiske nørderier, og glæder mig til at arbejde sammen med min assistent, Jonas Berg, om dette. Vi skal formentlig forholdsvist hurtigt i gang, og får ikke meget forberedelsestid inden sæsonen starter, så jeg håber drengene er klar til at tage arbejdshandskerne på! Nu glæder jeg mig til at møde førsteholdstruppen på mandag til et virtuelt spillermøde, og så kan vi forhåbentlig snart komme i gang med at spille noget bold’.

Kampproggrammet for Københavnsserien er netop blevet offentliggjort, og første opgave bliver den 10. april mod RIK. I første omgang skal der spilles fire kampe, hvorefter rækken bliver delt op i to.

Joachim overtager trænerposten fra Jon Bro, som startede ud som assistenttræner i klubben, og efterfølgende overtog cheftrænerrollen. Der skal lyde en stor tak til Jon for hans store arbejde og engagement for klubben. Jon var altid i godt humør, og snakkede flittigt med medlemmer fra hele klubben. Du vil blive savnet, og god vind fremover!